Безплатен курс Photoshop в Софтуерния университет

Безплатен курс по фотошоп в софтуни

Начало: 14 October 2015

Продължителност: 9 седмици

Курсът по практически дизайн с Photoshop ще ви покаже различните възможности и инструменти, които Photoshop предлага за професионална работа. Не просто обработка на снимки или колажи, но професионални похвати, използвани във фотографията, уеб дизайн, печатен дизайн и други. Ако имате вроден талант, тези умения ще го доразвият и ще ви дадат възможност практически да създавате дигитално изкуство. Ако нямате талант, ще научите какви хитрости предлага Photoshop, за да ви помогне да създадете отново чудесен за окото резултат.

За кого е подходящ курса?

Курсът па Photoshop е предназначен за бъдещи и настоящи дизайнери, фотографи, художници или фронтендъри. Посветен е на основните технически умения за работа с Photoshop.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 14 октомври 2015 и завършва на 9 декември с провеждане на практически изпит.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат веднъж седмично като има две възможни групи: всяка сряда от 19:00 до 22:00 ч. (в зала Code Ground) и всеки четвъртък от 19:00 до 22:00 ч. (в зала Inspiration) в сградата на СофтУни. Преди началото на курса ще можете да изберете дали да посещавате занятията в сряда или в четвъртък. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу. Учебните занятия включват теория, както и много практика.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

  • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
  • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с практически изпит (по желание). Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от СофтУни, ако изкарат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса?

Обучението в курса е безплатно. Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса.

За повее информация: https://softuni.bg/trainings/1215/Photoshop-October-2015