Безплатен семинар “Продай себе си”

Безплатното обучение „Продай себе си – семинар на успешния търговец“ първоначално бе организирано по инициатива на младежката организация JCI Plovdiv. Над 250 студенти, предприемачи и търговци в различни компании посетиха събитието и получиха нови знания и умения за развитие на тъгрговските си способности.

След страхотния успех на събитието в Пловдив, JCI Varna има удоволствието да ви покани да участвате в обучението във Варна!

Безплатният семинар “Продай себе си – семинар на успешния търговец” има за цел да помогне на хора, които работят в търговските отдели на средни и големи компании, както и млади предприемачи и студенти, които плануват своя пръв или пореден start-up и имат нужда от съвети как да го маркетират по правилния начин за българския и чуждестранен пазар.

Лектор на семинара ще бъде Стоян Тасев –бизнес трейнър с богат опит в търговията и изграждането на успешен бизнес.

——–> За лектора: Стоян Тасев е предприемач и обучител в сферата на продажбите и личностното развитие, с над 10 години опит в ръководенето на специализирани екипи. Той започва кариерата си на ранната възраст от 14 години, стартирайки от момче за всичко и изкачвайки се до национален мениджър към международна компания за строителни материали, отговаяйки за мултимилионен бизнес.

На 24 годишна възраст той основава и първия си собствени бизнес, в сферата на офисните услуги и консумативи, който днес оперира на национално ниво и с многочленен екип.Страстта му към обученията се заражда от желанието му да предаде практическия си опитна млади и амбициозни индивиди и да им помогне да надградят знанията си в сферата на продажбите.

Обученията на Стоян Тасев са практически ориентирани, забавни и непринудени, с фокус към намиране на решения на реални бизнес казуси и тактики, които да превърнат всеки участник в успешен търговец.

Семинарът се организира по инициатива на JCI Varna със съдействието на Икономически университет Варна.

Очакваме ви на 23-ти април от 09:30 ч. в зала “Аула” на Икономически университет – Варна!

Семинарът е безплатен, но се препоръчва регистрация, защото местата са ограничени 🙂

Можете да направите своята регистрация тук: https://goo.gl/WthN0F

Или през сайта на обучението: obuchenie.jci.bg