Курс по Класически и лечебен масаж

курс по класически и лечебен масаж
курс по класически и лечебен масаж
курс по класически и лечебен масаж
курс по класически и лечебен масаж
курс по класически и лечебен масаж

Курс по Класически и лечебен масаж

Продължителност: 1.5 месеца

Цена: 500лв.

За контакти: 0988 862 070

За повече информация посетете нашият сайт: www.dalgoletiebg.com

 

Обучителен център ДЪЛГОЛЕТИЕ, провежда ежемесечни курсове по Класически и лечебен масаж. Обучението се извършва от професионалисти с дългогодишен стаж. Лицензирана диплома. Разсрочено плащане.

Издаваме Държавно удостоверение за Професионална квалификация по професия Масажист от НАПОО – София и Европас приложение.  С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА – центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др. , както в България, така и в страните от ЕС, Канада и САЩ.

Обучението се провежда в малки групи от двама до четирима човека, съобразено с индивидуалното внимание и подход към всеки един от Вас. Залата за обучение е просторна и комфортна, отговаряща на всички европейски изисквания. Курсовете се провеждат от квалифицирани и опитни преподаватели. Голяма част от учебните часове преминават в практика. Масажите се извършват върху наши професионални манекени – с цел регулиране на натиск, дълбочина, усет върху акупресурните точки. Нашата цел е да усвоите правилно учебният материал и да придобиете професионални практически навици и умения, които ще ви направят конкурентни специалисти, предпочитани от клиенти и работодатели. За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.

За повече информация: https://www.dalgoletiebg.com/курс-по-класически-масаж-3/