Курс по маникюр, Педикюр и Ноктопластика

курс маникюр

Курс по Маникюр, Педикюр и Ноктопластика

Курсът по маникюр, педикюр и ноктопластика включва солидна теоритична подготовка и много практика. Той е организиран на различни нива за начинаещи и напреднали според стартовото ниво на курсистите и включва интензивни практическите занимания, богато мултимедийно съдържание и теоретична база.

Този курс по маникюр е разделен на пет модула:

– Курс по Маникюр;
– Курс по Педикюр;
– Курс Ноктопластика с гел;
– Курс Ноктопластика с акрил;
– Курс Дизайн на нокти.

В Учебния център е осигурена комфортна зала, модерно оборудвана с маникюрни маси за практични занимания и специално отделение за часовете по педикюр.

Курсовете по маникюр, педикюр и ноктопластика са организирани така, че да предложат перфектна основа за започване на нова кариера, работи се в малки групи и се акцентира към индивидуалния подход към всеки курсист.

След приключване на кандидатите имат възможност да се явят на държавен изпит и при успешно полагане да добият Свидетелство за професионална квалификация, което има валидност както в България, така и в страните членки на ЕС, тъй като е държавен документ на Министерство на Образованието и Науката. Това Свидетелство дава право на завършилите курсисти да практикуват професията като Маникюрист-педикюрист, както и да работят самостоятелно и да имат собствен бизнес.

Начало на курса: 01.11.2016 г.
https://www.dalgoletiebg.com/курс-маникюр-педикюр-ноктопластика/

Related Posts