Курс по Професионален грим | Начало 11.04.2016

Обект на курса: Център за професионално обучение “Дълголетие” , организира лицензиран от МОН курсо по Професионален грим. Целта на курса е да подготви кадри за работа в обекти и центрове на СПА и Уелнес индустрията. Ще се разгледат процес на гримиране и правилна подготовка, цветоанализа, различните видове грим -сватбен, абитуриетски, ежедневен, вечерен и др.

Курсът е предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като професионални бюти гримьори. По време на това обучение, ще натрупате опит и умения , които ще ви помогнат да правите грим за телевизия, списания, фото сесии, реклами, модни събития, сцена и частни клиенти. Курса предлага обучение по професионален бюти грим така че, съдържанието и практиката, да са напълно изчерпателни и да обхваща почти всички области на възможна изява.
Продължителност на курса: 30 часа ; 5 седмици- три пъти в седмицата по 2 часа
В края на курса се провежда държавен изпит по теория и практика. На успешно завършилите, се издават сертификати и удостоверения, които им дават право да кандидатстват за работа в страната и чужбина.

Преподавател: Мария Пенева professional make up artist

Масто на провеждане: гр. Варна, ул. Иван Вазов 20, Студио GrimVarna

Цена на курса: 580 лв.

Обявената цена включва всички нужни материали и консумативи. Курсистите не заплащат никакви допълнителни такси по време на обучението! Цената е окончателна и не се начислява ДДС. Има възможност за разсрочено плащане на три в-носки: 80-250-250
Практическа част по време на занятия: В курсовете се обръща индивидуално внимание на всеки от обучаваните, като изключително се набляга на практическите занимания и усвояването на специални техники от професията. В цената на курса се включва – учебник, работно облекло, материали и консумативи.
В кои дни се провежда курса, кога ще започнат нови групи и как може да се запиша? Разписанието се публикува в График, а за записване, моля използвайте Записване за курс.

Програма на курса: http://dalgoletiebg.com/курс-по-грим/