Курс по Удължаване на коса чрез пришиване в град Варна|21.02.2019

Курс по Удължаване на коса чрез пришиване, Варна

Представяме Ви Курс по Удължаване на коса, чрез пришиване в град Варна с преподавател Женя Янкова!!!

Първите си стъпки във фризьорството Женя Янкова прави, когато е само на 14 години. Тогава е вдъхновена от къдрене с кърдин и подстрижки на близки от семейството. Участвала е в редица конкурси и конкурсни програми,за някои от които има призови места.Редовно посещава технически семинари и симпозиуми, чрез които се обучава на нови техники и умения,свързани с колористика, терапии, вдъхновяващи прически и подстрижки, както и най-новите тенденции в прическите.

Ако Вие сте начинаещ фризьор, който тепърва навлиза в света на фризьорството и искате да сте сред най-добрите, не трябва да спирате да се усъвършенствате. Този курс по Удължаване на коса, чрез пришиване не само ще обогати вече придобитите, ваши знания, но и ще ви даде нови възможности, с които да се доказвате в света на красотата. Не пропускайте възможността за нови знания❗️

Запазете своето място, като се свържете с нас или с преподавателката – Женя Янкова – тел: 0896 818 663. Курс по Удължаване на коса, чрез пришиване се провежда в реална работна обстановка в студио „Jeny Hairstyle studio”. Можете да го посетите на адрес гр. Варна, ул. „Генерал Паренсов” 28.

Курс по Удължаване на коса, чрез пришиване е с продължителността на обучението  2 дни:

1️⃣ ден теория дистанционно
2️⃣ ден практика на място в учебната база/студио „Jeny Hairstyle studio”

Можете да се обучавате индивидуално или в група ❗️

В края на обучението получавате Държавна диплома-Удостоверение за професионална квалификация, призната в България и Европейският съюз.??

Графика на курс по Удължаване на коса, чрез пришиван, се уточнява с преподавателката, тъй като тя се съобразява с всеки курсист индивидуално и спрямо нейният график. Както и ако имате допълнителни въпроси относно самият курс и за записване, можете да се свържете с нея.

Преподавател:

Женя Янкова

Дата на провеждане:

21.02.2019 година

Продължителност на курса:

2 дни

Цена на курса:

Индивидуално обучение: Цена – 550лв.
Групово обучение: Цена – 450 лв.

Къде ще се проведе:

Студио „Jeny Hairstyle studio”

Адрес: гр. Варна, ул. „Генерал Паренсов” 28

Можете да се свържете с нас на тел.:

0894 822 441

0899982561

0988862070

Ако Ви е интересно, може да разгледате тук:

https://www.dalgoletiebg.com/курс-удължаване-на-коса-варна-женя/

Related Posts