Курс Фибробласт плазма лифтинг | Александра Рупчева

Курс Фибробласт плазма лифтинг - Алекс Рупчева

Курсът по Фибробласт Плазма Лифтинг е специализирана част от професията козметик със специалност козметика, която се фокусира върху най-новите иновации в неинвазивната естетика. Тази техника е предназначена за подмладяване на кожата и коригиране на бръчки, фини линии и отпусната кожа, без необходимост от хирургическа намеса.

Какво представлява фибробласт плазма лифтинг?

Фибробласт Плазма Лифтинг –  използва се електрически заряд, който създава малки плазмени арки на повърхността на кожата. Това стимулира производството на колаген и еластин, основните протеини, отговорни за здравия и младежки вид на кожата. Техниката е предпочитана, тъй като предлага видими резултати с минимален възстановителен период.

Курсът предлаган от ЦПО “Дълголетие” – предоставя на бъдещите козметици необходимите знания и умения за правилното извършване на тази процедура, като се набляга както на теорията, така и на практиката в безопасна среда.

За кого е подходящ този курс?

  • Курсът е напълно подходящ за начинаещи и хора без предишен опит в сферата.
  • Обучението набляга на практическите умения, като процедурите се извършват върху клиенти под прякото наблюдение на опитен професионалист.
  • Учебният процес се провежда в малки групи, което осигурява индивидуално внимание от висококвалифициран преподавател.
  • След завършването на курса, кандидатите ще бъдат подготвени да започнат работа в салон веднага.
  • Предоставя се възможност за придобиване на Държавна диплома (Удостоверение за професионално обучение), съобразена с изискванията на Европейския съюз и МОН, както и Европас приложение на чужд език, което е специално предназначено за работа в чужбина.
  • Графикът на обучение е гъвкав, съобразен с времето на преподавател и курсист.

Процедурата по Фибробласт Плазма Лифтинг, включва следните ключови стъпки:

  1. Подготовка на кожата: Кожата се почиства и дезинфекцира старателно, за да се отстранят замърсявания и бактерии, като се прилага и локална упойка за минимизиране на дискомфорта по време на процедурата.
  2. Създаване на плазмени точки: Специалистът използва плазмено устройство, което генерира малки електрически арки на повърхността на кожата, като създава малки плазмени точки на избраните зони. Това стимулира кожата за стягане и подмладяване.
  3. Процес на лечение: В резултат на плазмените точки се активира производството на колаген и еластин, което насърчава процесите на възстановяване на кожата и постига стягане и изглаждане.
  4. Следпроцедурна грижа: За постигане на най-добри резултати е важно да се спазват препоръките на специалиста, като се нанасят специални кремове за успокояване и хидратиране на кожата, както и да се избягва директно излагане на слънце за определен период от време.

Какво се включва в курс Фибробласт плазма лифтинг?

  • По време на курса, се предоставят всички необходими материали директно от учебната база, като курсът се води от акредитиран преподавател – професионален козметик.
  • Курсът е практически насочен и поставя акцент върху усвояването на реални умения, съответно всички практически занятия са задължителни и присъствени.
  • Теоретичната част се усвоява дистанционно, като по този начин се съчетава максимална гъвкавост и ефективност на обучението.
  • Осигуряваме също така онлайн подкрепа от вашия учител в рамките на три месеца след завършването на курса, за да може процесът на обучение да продължи и след приключване на практическите занятия.

Какво ще научите в курс Фибробласт плазма лифтинг?

  • Стерилизация и протоколи;
  • Консултация с клиенти;
  • Формуляри за съгласи;
  • Показания и противопоказания;
  • Лечебни зони;
  • Препоръчителни цени и маркетинг;
  • Планове за лечение и пакети;
  • Процедура стъпка по стъпка за Плазма Фибробласт;
  • Техники за лечение на плазмени фибробласти;
  • Избор на касета с игла;
  • Обезболяване и анестезия;
  • Домашни грижи.
Курс Фибробласт плазма лифтинг - Алекс Рупчева

Стъпки на записване

☎️ 0899 982 561 –  за да ви отговорим ако имате въпроси, на които не сме отговорили до тук.

Трябва да се свържете с избрания преподавател по телефон или да посетите салона на място, за да уговорите подробностите относно обучението, графика на курса, да се запознаете лично, да разгледате базата ни за практическо обучение, да зададете Вашите въпроси.

Ако всичко Ви устройва като условия на курса, може да преминете към стъпите по-надолу.

Записване в офис:
При записване  в офис е необходимо да подготвите  следните документи:
1. Копие на Диплома за последно завършено образование, но минимум удостоверение за завършен 10ти клас. (копието се заверява с вярно с оригинала и подпис на курсиста)
2. Медицински документ за това, че участието Ви в съответния курс не Ви е противопоказно
3. 4 бр. снимки паспортен формат
Записването в офис става на място на адрес: гр. Варна, ул. „Архитект Мирчев“ 8.
Попълва се пакет от документи за записване и към тях се допълват предварително подготвените от курсиста документи ( копие на диплома, медицинско и снимки)

Дистанционно записване:
Ние ще ви изпратим по имейл пакет от документи за записване (заедно с Договор за обучение, гарантиращ провеждането на курса), който трябва да изпратите обратно към центъра. Подгответе всички необходими документи на курсиста, изброени по-горе /диплома, медицинско, снимка и пр./ и ги приложете към останалите документи, които изпращате.
Адресът е: гр. Варна, ул. Васил Ставрев 2, офис Еконт Варна Левски

Записване в офис: Плащането е в брой, след като се попълнят всички документи.

Плащане по банков път: След като получим целият пакет документи, се свързваме с вас и ви даваме основание за плащане по банков път: № на договор за Обучение.
Получател: „Академия за професионални обучения“ ЕООД
Банка: АЙКАРТ АД
IBAN: BG83INTF40015028345558
BIC: BGUSBGSF

Related Posts